Samarbeidspartnere

firbent prat med Jeaneth & Co.

Podden om hund, for hundeelskere og alle med lidenskap for de firbente, produsert av hundeelskere. 

CK Akademiet Online

Alle våre kurs og leksjoner for hundetrening er tilgjengelig for deg som medlem. Vi ser på det mer som en veileder til et bedre hundeliv.

En hunden fyller livet ditt
med glede, latter
og kjærlighet

En hund er mer enn bare et kjæledyr, den er en del av familien som alltid er der for deg, enten du trenger en kompis å leke med, eller bare noen å prate med.
Den er lojal og hengiven og gir oss en ubetinget kjærlighet som er svært verdifullt i våre liv.

God kunnskap gir deg muligheten til å ta bedre beslutninger

God kunnskap om hundens behov, egenskaper og atferd gir deg muligheten til å ta bedre beslutninger for å sørge for at hunden har et godt og sunt liv. Det hjelper deg å forstå og forutsi hundens reaksjoner og handlinger i forskjellige situasjoner, og dermed ta bedre beslutninger for et godt hundeliv.

Ansvar er å være bevisst på dine handlinger og deres effekter

Være bevisst på hvordan dine handlinger påvirker hunden og omgivelsene. Ta ansvar for at hunden har et godt og sunt kosthold, tilstrekkelig trening og sosialisering, og et trygt og komfortabelt hjem. En ansvarlig hundeeier tar ansvar for hundens atferd og for hundens velferd og sikkerhet.


En kjærlig og ansvarlig hundeeier er en som har god kunnskap om hundens behov og tar ansvar for å sørge for at disse blir dekket.

Oppdretteroppføring

Vi jobber med et fordelsprogram og oppføring for oppdrettere som ønsker vil være med å fremme ansvarlige hundeeiere. Er du oppdretter og interessert i å høre mer om dette, så fyll inn skjema og send til oss. Det er helt uforpliktende.

Bli med på laget i dag – for et godt hundeliv!