Nåværende status
Ikke påmeldt
Pris
699,-
Kom i gang

Ansvarlig Hundeeier

Det å være ansvarlig hundeeier er ikke bare en plikt, det er en ære, hunder gir oss så mye kjærlighet og lojalitet, og det er vår oppgave å sørge for at de har et godt liv. For å være en ansvarlig og omsorgsfull hundeeier, er det viktig å ha en grunnleggende forståelse for hundens natur og atferd.

Vi mener det viktigste først og fremst er å utdanne hundeeiere, før man begynner å trene hunden. Kravet om kunnskap er nå satt i hundeloven og er rettet mot hundeeier, derfor har vi utviklet dette kurset med et godt fyldig innhold om hund og hundehold.

Dette kurset er utviklet ut fra en fyldig reasearch blant hundeeiere, instruktører og veterinærer, for å få en best mulig oversikt på hva som bør ligge innenfor en grunnkompetanse om hund og hundehold. Formålet med kurset er at du som hundeeier skal kunne litt om alt, ha en god grunnleggende forståelse for hunders egenskaper og behov, slik at du er best mulig rustet for livet med hund.

Ferdigstillelsen av kurs og oppsett er gjort med utgangspunkt i det kravet om kompetanse som er omtalt i siste revisjon av hundeloven, der det i § 3a er definert følgende om en hundeeiers kompetansekrav:
“Hundeholderen skal ha nødvendig kompetanse til å kunne forebygge at uheldige situasjoner eller skader oppstår. Slik kompetanse omfatter blant annet kunnskap om hold og trening av hund og kunnskap om hundens behov, naturlige adferd, bruksområde og det skadepotensialet hunden kan utgjøre.”

Kurset passer like godt til ferske hundeeiere og de som har hatt hund en stund. Det er mye som kan trenge en liten repetering, kanskje noe vi glemmer litt bort og kanskje til og med noe nye tips og råd som vi kan dra nytte av videre. Det som også er viktig med kurset, det er signalet man sender ut til resten av samfunnet. En beskjed at vi er hundeeiere som tar ansvar.

Kurset inneholder 20 leksjoner som omfatter det meste om hund og hundehold, og i slutten av hve leksjon er det kontrollspørsmål. Kurset tas leksjon for leksjon, fordi det henger sammen hele veien.

Lykke til med kurset, vi håper du får nytte og glede av det. Og husk etter fullført kurs så kan du laste ned ditt personlige kursbevis som bekrefter at du har tilegnet deg den kunnskap som er nødvendig for å kalles Ansvarlig Hundeeier.
(Husk at for å bruke den tittelen så er det viktig at du ikke bare gjennomfører kurset, men bruker det du har lært i praksis.)

Målet er et godt hundeliv!

Har du kjøpt kurset så klikk her for å logge inn

Ønsker du kjøpe kurset, klikk her!

Kurs innhold

Introduksjon
Kursleksjoner
Leksjon innhold